QI TIAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1460 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Qi Tian. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 12:48 Eten stond inderdaad klaar bij afhaling maar allesbehalve proper binnen, honger was gelijk over. De noedels die ik had besteld waren gewoon spaghettislierten, de gelakte eend moest zelf nog in de rijstpannenkoekjes gedaan worden en was geen saus bij.
22 jun 2024 om 20:26 Lekker zoals altijd
3 jun 2024 om 10:26 Lekker en grote porties
2 jun 2024 om 20:11 Goeie service en lekker van eten
1 jun 2024 om 9:20 Très bon ! La soupe délicieuse et tout le reste. Livre 10 min en avance
28 mei 2024 om 22:01 Het eten was zeer lekker, en goed geserveerd. Maar aangegeven aflevertijd van 55minuten (die al lang was) werd met een extra 20minuten overschreden.
18 mei 2024 om 10:41 Geweldig lekkere sushi en warme gerechten. Dit was de eerste maal dat ik bij hen bestelde, maar aeker niet de laatste keer!
17 mei 2024 om 21:50 gerechten op basis van noedels toch veel noedels, met weinig kip of rund in, sushi 's zeer aangeraden. wel vriendelijk en hulpzaam aan de telefoon.
14 mei 2024 om 22:34 Kwaliteit eten laat wensen over (bv. Noedels geen smaak, kip amper stukjes, en bovenop cola vergeten bij bestelling.
12 mei 2024 om 9:10 The absence of flavour and poor quality of ingredients spoiled our evening meal..
7 mei 2024 om 9:23 Les plats que nous avons pris étaient extrêmement sucrés et écoeurants... poulet frit sauce citronnelle : poulet sec, sauce qui équivaut à du sirop de glucose dans lequel on aurait fait baigner des poivrons... Je n'en ai pas manger plus qu'une càf